Sensolite

A Polarizált Fényterápia

Zárt ajtók mögött, a nyilvánosság teljes kizárásával folyt Magyarországon az elmúlt években egy olyan világraszóló kutatás, amely forradalmasíthatja az orvostudomány lehetőségeit számos területen. Fenyő Márta biofizikusnak, a Bioptron lámpa, és általában a polarizáltfény-terápia feltalálójának, Klein Péternek és egy magyar fejlesztő csapat munkájának eredményeként született meg a Sensolite sejtműködést regeneráló polarizáltfény-terápiás rendszer, orvostechnikai eszköz, melynek segítségével az emberi test teljes felületére kiterjeszthető a polarizált fény. 

A kezelési eljárás jelentősen serkenti az immunsejtek aktivitását, fokozva ezáltal a vörösvérsejtek oxigén megkötő és oxigén megtartó képességét. A Sensolite alkalmazási spektruma a közérzetjavítástól a hétköznapi panaszokon és általános egészségügyi problémákon át az egészen súlyos betegségekig terjed.

A polarizáltfény-terápia hatásosan alkalmazható megelőzésként, általános közérzetjavító célokra, valamint az állóképesség növelésére. A készülék tesztelésében eddig több száz ember vett részt orvosi felügyelet mellett, akiknek a gyógyulása, vagy állapotának jelentős javulása igazolja az eljárásban rejlő rendkívüli lehetőségeket.

A kezelés korszakalkotó eredményeit megalapozó klinikai vizsgálatokban kiemelkedő szaktekintélyű magyar orvosok vettek és vesznek részt. Az eljárást lehetővé tevő berendezés, a Sensolite világszerte szabadalmaztatott orvostechnikai eszköz, amelyben 1000 darab speciális fényforrás segítségével előállított polarizált fény gondoskodik a teljes test kezeléséről.

Miután a polarizáltfény-kezelés serkenti a természetes védekező mechanizmusokat, ajánlható a rendszeres használat a betegséget megelőző, vagy a gyógyulást gyorsító céllal is.

Alkalmazása mindazoknak különösen ajánlott, akik tenni szeretnének valamit egészségük megőrzése, szervezetük erősítése, sejtjeik fiatalon tartása vagy – betegség esetén – gyógyulásuk felgyorsítása érdekében.

A kezelés nem kötött korhatárhoz – akár kisgyermek kortól is alkalmazható –, veszélytelen és mellékhatások nélküli. 

Mi a polarizált fény?

A polarizátor - a tér minden irányában rezgő fényhullámok közül - egyetlen, a kitüntetett síkban rezgő hullámot engedi át, amely a teljes test kezelésre alkalmas, ellenben a lokalizált hatást eredményező Bioptron lámpával.

A korábbi fejlesztésű Bioptronlámpa halogén lámpával működött, amellyel az infravörös hullámokat részben tudták kiszűrni, a SensoLite fényágy azonban már LED-del működik. A fejlesztés során kiválasztották azokat a hullámhosszakat, melyek a szakmai irodalom alapján biológiailag hatásosak, jótékonyak.

Ennek értelmében a polarizált fény elősegíti az emberi szervezet megerősödését, hogy ellenálljon a felgyorsult életvitel okozta ártalmaknak, a legkülönbözőbb féle betegségeknek, gyorsabban gyógyuljon, regenerálódjon.

A Sensolite az Európai Unióban hivatalosan bejegyzett orvostechnikai eszköz. Az eljárás hatékonysága különböző betegségek kezelésében a hagyományos orvoslásban tudományosan igazolt, tanúsítvánnyal elismert evidencia.

Köszönhetően természetes és emberközpontú tulajdonságainak a terápiás folyamatoknak nincsenek káros mellékhatásai. A feltaláló, Fenyő Márta véleménye szerint a polarizált fényterápia azért rendkívüli módszer, mert a hatásai mindig konstruktívak és soha nem destruktívak.

A Sensolite különlegesssége, hogy rövid idő alatt juttatja el a szervezet minden egyes sejtjéhez a polarizált fény létfontosságú gyógyító információit, miközben a hagyományos terápiák általában a beteg sejtekre, fertőzések esetében a baktériumok, vírusok elpusztítására koncentrálnak. Az egész testfelület kezelésekor a polarizált fény biológiai serkentő hatása – köszönhetően a körülbelül 1 cm-es behatolási mélységnek – a vérkeringés segítségével gyorsan eljut az emberi szervezet összes sejtjébe, létfontosságú szerveibe és így fejti ki globális hatását annak teljes működésére.

A polarizált fényterápia csodaszer?

NEM!

Az emberi szervezetnek az a képessége, hogy regenerálja az eredetileg egészséges állapotát szervezetünknek, az maga a csoda.

Amivel a polarizált fény ehhez hozzájárul az a lendület, amely a sejtműködést a szervezet regenerációja felé hajtja.

2014-05-20_0950_495.jpg

facebook.gif

Elérhetőségeink

9400 Sopron
Selmeci utca 15-17.

Az INTERSPAR mögött
Telefon: +36 20 46 19 554
E-mail: sopron[KUKAC]sensolite.huKezelések

 • Immunerősítés

 • Mentális egyensúly

 • Reuma-Ízület

 • Rehabilitáció

 • Szépség

 • Allergia

 • Belső szervek panaszai

 • Égési sérülések

 • Koncentráló képesség

 • Pikkelysömör - Ekcéma

 • Sportsérülés

 • Változókor

 

Tovább

powered by SiteSet